We Are The Reason

torsdag 24. september 2009

vi høster det vi sår.


”Hvordan kan vi forvente Guds velsignelse og beskyttelse når vi befaler Ham å la oss være alene?”




I TV-intervju med Anne Graham Lotz ble hun spurt om:”Hvordan kunne Gud tillate terroristangrepene på World Trade Center i New York?”Hun svarer – Jeg tror Gud er oppriktig lei for dette, akkurat slik vi er. Men i årevis har vi nå sagt til Gud at Han skal komme seg ut av skolene våre, komme seg ut av regjeringer i verden og til og komme seg ut av våre liv. Og nå Han er den gentlemann jeg tror Han er, har Han nok stille og rolig trukket seg tilbake.

Hvordan kan vi forvente Guds velsignelse og beskyttelse når vi befaler Ham å la oss være alene?

Jeg er født og oppvokst i Norge men har også bodd en del år i USA. Når jeg ser på utviklingen i disse to land er det mange likhetstrekk og eksemplene jeg tar opp fra USA er svært relevante for situasjonen i vårt land. Jeg leste nylig en avisartikkel som passer så godt for vårt land, og jeg vil her ta opp en del av innholdet. Madeline Murray O. Hare klaget og sa hun ikke ville ha bønn på skolene våre, og vi sa GREIT!

Så sa noen: Vi skal ikke lese Bibelen på skolene våre og vi sa GREIT!

Så sa Dr. Benjamin Spock at vi ikke skulle straffe våre barn når de oppførte seg dårlig, fordi deres unge personlighet kunne ta skade. (Dr. Spock´s sønn begikk selvmord) og vi sa GREIT!

Så sa noen at våre døtre kunne ta abort hvis de ville, og de trenger ikke en gang fortelle det til foreldrene sine. Og vi sa GREIT!

Så kom noen vise ledere i skolen og sa: Siden gutter er gutter og de vil gjøre det uansett, la oss gi dem så mange kondomer som de ønsker, og vi sa GREIT!

Så tok noen skrittet videre og publiserte bilder av nakne barn og gikk enda lengere ved og gjøre dem tilgjengelig på internett, og vi sa GREIT!

Så kom underholdningsindustrien og sa: La oss lage TV-show og filmer som fremmer egoet, vold og pervers sex. Og la oss lage musikk som handler om drap, stoff, selvmord og satanistiske tema. Og vi sa. GREIT!

Nå spør vi oss selv hvorfor våre barn ikke har samvittighet, hvorfor de ikke kan skille mellom rett og galt, hvorfor det ikke gjør dem noe å drepe fremmede, skolekammerater og seg selv. Sannsynligvis, hvis vi tenker lenge og hardt nok, kan vi nok finne det ut. Det har nok med uttrykket: ”Vi høster som vi sår!” Det er rart hvor enkelt det er for folk og kaste Gud i søpla – og deretter undrer seg over hvorfor verden går til helvete.

Det er rart hvordan vi tror alt som står i avisene, men stille spørsmål ved alt som Bibelen sier. Det er rart hvordan alle vil til himmelen, og hevder de ikke trenger å tro, si eller gjøre ting som står i Bibelen. Det er rart hvordan vi kan sende massevis av morsomme mailer, men får vi en som handler om Gud, er vi redd for å dele den med andre

Ingen kommentarer: