We Are The Reason

torsdag 12. mai 2011

Hvem jeg beundrer!



Jeg beundrer jesus kristus som bibelen omtaler som frelser og herre! Han var sin tids radikale vind som også blåser inn i vår tid og er like levende nå som den gang! Jesus var synderes venn, en veibryter uten sidestykke, syke helbredet han, og han leget de som hadde det vondt. De som samfunnet hadde støtt ut, hos de det hadde gått i stykker for, dem var han nær. Han forkynte en himmel som var så nær at selv de fattigste blant oss kan få det i eie ved ham,!
Han gikk gjennom døden på korset ned til dødsriket og tok nøklene til døden og dødsriket, og Det for vår skyld!
Han stod opp igjen og triumferet over makter og myndigheter!
Budet når ut i hele den vide verden, tro på ham og du blir frelst!

Jesus kristus ga de som slo ihjel mennesker med sine ord og tradisjoner en refsende preken, " kast den første stein du som er uten synd", og ingen kunne si ham i mot! Han vasket føttene til sine disipler, han viste oss hva det betød å være tjenere!
Mesteren av kjærlighet, øversteprest til evig tid men likevel barmhjertig og nådig!

En venn som aldrig snur ryggen til, selv om han opplevde at hans nærmeste fornektet ham.. En sann venn var jesus, og en sann venn ER jesus.
En venn som aldrig slipper deg eller forlater deg, en slik venn er det i jesus.

En som tørker dine tårer, en som oppmuntrer i vansklige tider, en som er med i med og motgang, det er jesus! Beundrer jesus, så mektig men likevel så ydmyk, så stor men likevel kan han komme til meg. Jesus,synderes og tolleres venn. Han gir livet en mening!

Han er min Idol, han er den som gikk mot strømmen, mot tradisjoner og trelldomsliv, og han kaller oss enda i dag å slå følge med ham å gå mot strømmen.. mot frihet!

Ingen kommentarer: